Åbningstider

[Hverdage 8-17] : [Fredag 8-15]
[Lør-Søn LUKKET] : [Catering iflg. aftale]

Om Mad og Smil

pkHedins Mad og Smil drives af Pia og Kurt Weinreich, og ejes af ægteparret samt deres velvillige søskende.

Pia blev uddannet kok tilbage i en tid hvor klassisk dansk mad var i højsædet, og har altid prøvet at fastholde denne klassiske tradition i sine ansættelser gennem tiden.

Drømmen om selv at drive en lille madforretning har parret haft næsten siden de mødtes, men først i foråret 2014 samledes trådene vedrørende arbejde, lokalitet og økonomi til at skridtet kunne tages. I en tid hvor banker ikke er til megen hjælp, trådte parrets dygtige, selvstændige søskende til som investorer.
15. oktober 2014 kunne lokalerne overtages, og butikken åbnede 22. november 2014.

I det hyggelige kælderlokale, centralt i Roskilde, er der altid plads til smil! Både når maden laves og når den serveres. Konceptet er: Klassisk solid mad, også med moderne twist. Der bruges kærlighed og gode råvarer til at lave det meste fra bunden, og store dele af tilbehøret er hjemmelavet. Og ikke mindst, skal det altid være til overkommelige priser.

Hedins Mad og Smil spænder vidt. Øllebrød eller skyr til morgenmad. Sandwich, håndmadder og salater til frokost. Ugens varme ret til aften. Smørrebrød når den skal have et ekstra pift.
Gæstemad, buffet og meget mere ud af huset – og som nogle af de eneste tilbyder vi buffet m.m. helt ned til 4 kuverter.

Og mangler vi lige din idé? Kom ned og få en snak 🙂

Vi glæder os til at gøre din mund glad.

Hilsen
Pia og Kurt.

Top↑